ОД МОЈ АГОЛ: JОВАН ВЕЛЕСКИ, СПОРТСКИ И МЕДИЦИНСКИ ПСИХОЛОГ Како и другите спортови и фудбалот е корисен за децата и за нивниот развој. Освен тоа тој е, или би ...
сите 2 | | | веќе видена