Со оддавање почит на Марко Цепенков, Блаже Конески, Круме Кепески, Борка Талески, и други литературни дејци, кои што дале влог во македонската писмесност, ...
| | веќе видена

Eкономскиот факултет – Прилеп одбележа голем јубилеј, 60 години од основањето. По повод пригодата, ректорот, проф. д-р Сашо Коруновски со ректорскиот колегиум ...
сите 7 | | | веќе видена