Владата во последните денови од изминатата година ги исплати договорените проценти како поврат за инвестирањата што ги вложија домашните и странските ...
| | веќе видена

Македонска берза го внесе Скопски пазар АД Скопје на „Листата за набљудување“. Одборот на директори на Берзата го донел овој заклучок со цел да се обрне ...
сите 7 | | | веќе видена