Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 22 часа

Марковите кули над Прилеп претендираат од привремената да бидат ставени на Постојаната листа на светско наследство УНЕСКО, со што оваа природна реткост би била ...
сите 12 | | | веќе видена