Со своето неодговорно, несовесно и нехумано однесување, највисоките функционери на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп, Петар Ристески и Ане Лашкоска, ...
сите 4 | | | веќе видена

Повеќе од два месеца, а така ќе биде до крајот на учебната година, училниците се празни, ама компјутерските екрани со часови секојдневно отворени. Учењето и ...
сите 2 | | | веќе видена

Флорина Бошкоска, медицинска сестра во Инфективното одделение на градската болница “Борка Талески” во Прилеп на социјалните мрежи напиша:Две нови жpтви денес ...
сите 2 | | | веќе видена