Јас Н.Х од Скопје со желба и надеж за просперитет во својата родна земја, а сакам да ја раскажам мојата приказна пред целата јавност со надеж дека ќе допре до ...
| | прочитана: 613 | веќе видена

Повеќе од 2 години живеат без струја. Исклучена им е им поради заостанат долг од околу 220.000 денари. На овие минусни температури се топлат само со гранки кои ...
сите 3 | | | прочитана: 610 | веќе видена